Οι πιο Χριστουγεννιάτικες πόλεις της Ευρώπης | Study Tours

Οι πιο Χριστουγεννιάτικες πόλεις της Ευρώπης

Οι πιο Χριστουγεννιάτικες πόλεις της Ευρώπης

Βιέννη, Αυστρία

Βιέννη, Αυστρία Χριστούγεννα

Είναι δύσκολο να βρείτε μια πόλη που γιορτάζει τα Χριστούγεννα με τέτοια χάρη και κομψότητα όπως η Βιέννη. Οι κομψές αγορές των Χριστουγέννων, η κουλτούρα του καφέ και η γοητεία του παλιού κόσμου στους δρόμους δίνουν στην πόλη μια μαγευτική έκκληση, ενώ η αυτοκρατορική αρχιτεκτονική της δημιουργεί ένα θαυμάσιο σκηνικό για ένα διασκεδαστικό χειμερινό διάλειμμα.

Αφεθείτε σε glühwein, λουκάνικα και φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα στο πανταχού παρόν Christkindlmarkts της Βιέννης. Κάνετε πατινάζ στο Rathausplatz. Επισκεφθείτε το Μουσείο Χιονοστιβάδας στην 17η Περιφέρεια. Παρακολουθήστε μια από τις θρυλικές συναυλίες των Χριστουγέννων που πραγματοποιήθηκαν στις πολυτελείς εκκλησίες της πόλης κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

 

Κοπεγχάγη, Δανία

δανια χριστουγεννα

Τα Χριστούγεννα βρίσκουν την Κοπεγχάγη γεμάτη με λαμπερά φώτα, εορταστικό πνεύμα και καφετέριες, όπου ο εφευρετικός σχεδιασμός και η θρυλική δανέζικη αρμονία συνδυάζονται αρμονικά για να κάνουν την εμπειρία σας μοναδική.

Στολισμένη με χριστουγεννιάτικες αγορές και καλαίσθητες διακοσμήσεις, όλη η πόλη εκπέμπει μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Αλλά, κανένα άλλο μέρος στην πόλη δεν είναι τυλιγμένο σε Χριστουγεννιάτικη μαγεία, όπως οι παγκοσμίου φήμης κήποι Tivoli. Κάθε χρόνο, το δεύτερο παλαιότερο πάρκο ψυχαγωγίας στον πλανήτη μετατρέπεται σε μια χειμωνιάτικη θαυματοχώρα με εντυπωσιακές επιδείξεις χριστουγεννιάτικων φώτων, συναρπαστικές βόλτες και μικρούς πάγκους που πωλούν κάθε είδους δώρα και παραδοσιακά προϊόντα.

 

Ροβανιέμη, Λαπωνία

ευρωπη χριστουγεννα

Με τα αλλόκοτα παγωμένα τοπία, τα έντονα φωτισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα περίτεχνα γλυπτά του πάγου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ροβανιέμι είναι το πιο χριστουγεννιάτικο μέρος στη Γη. Και το γεγονός ότι ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης ζει μόνο 8 χιλιόμετρα μακριά, αυξάνει τη μαγική γοητεία της πόλης.

Εκτός το ζωντανό χωριό του Αι Βασίλη, το οποίο είναι σαφώς η κύρια ατραξιόν της πόλης, η Ροβανιέμη προσφέρει στους επισκέπτες μια εκλεκτική ποικιλία από μουσεία και μια ακόμα μεγαλύτερη επιλογή χειμερινών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων συναρπαστικών βολτών με ταράνδους και huskies, σαφάρι με snowmobile, και θεαματικές περιηγήσεις.

 

 

Νυρεμβέργη, Γερμανία - Δείτε Χριστουγεννιατικες αγορές στην Γερμανία

ευρωπη χριστουγεννα

Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος να επισκεφθείτε τη Νυρεμβέργη παρά κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, όταν η πόλη μετατρέπεται σε ένα πραγματικό παραμύθι για το χειμώνα. Έχει μία από τις παλαιότερες και πιο εντυπωσιακές αγορές των Χριστουγέννων στη Γερμανία,  αυτή η γραφική μεσαιωνική πόλη της Βαυαρίας καλωσορίζει τους επισκέπτες της με πάρα πολλά Χριστουγεννιάτικα αγαθά, παραδόσεις και δραστηριότητες.

Οι πλούσιοι διακοσμημένοι πάγκοι γύρω από τις μεσαιωνικές πλατείες της πόλης προσφέρουν τα πάντα.

Η Νυρεμβέργη έχει μια μακρά παράδοση στην κατασκευή παιχνιδιών, και αυτό μπορεί να παρατηρηθεί καλύτερα στο Μουσείο Παιχνιδιών της πόλης.

 

Στρασβούργο, Γαλλία

ευρωπη χριστουγεννα

Σπίτι της παλαιότερης Χριστουγεννιάτικης αγοράς της Γαλλίας, ενός υπέροχου γοτθικού καθεδρικού ναού και μιας γοητευτικής παλιάς πόλης που είναι καταχωρημένη στην UNESCO. Αυτή η γραφική πόλη της Αλσατίας κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία είναι ένας φανταστικός προορισμός για το χειμερινό σας ταξίδι.

Στη σκιά του πανέμορφου καθεδρικού ναού, θα βρείτε περίπου 300 παραδοσιακούς ξύλινους πάγκους γεμάτους υπέροχα χριστουγεννιάτικα  διακοσμητικά. Η ατμόσφαιρα ζωντανεύει με τα τραγούδια, τα πανηγύρια και τα λαμπερά παγοδρόμια.

 

Πράγα, Τσεχία

πραγα χριστουγεννα

Η Πράγα, το γοτθικό παραμύθι της Ευρώπης, γιορτάζει τα Χριστούγεννα με μεγαλοπρέπεια, με την εκπληκτική αρχιτεκτονική της, προσφέροντας ένα πραγματικά ιδανικό σκηνικό για να απολαύσετε αρωματικά κρασιά, να κάνετε μια περιήγηση στα αξιοθέατα ή να χαθείτε στις Χριστουγεννιάτικες αγορές.

Η μεγαλύτερη, παλαιότερη και πιο εντυπωσιακή αγορά των Χριστουγέννων στην Πράγα είναι αυτή που βρίσκεται στην Πλατεία της Παλιάς Πόλης, στους πρόποδες της εκκλησίας της Παναγίας πριν από τον Týn. Εξίσου ελκυστικές είναι και οι αγορές που βρίσκονται στην πλατεία Wenceslas και στο Náměstí Míru.

Οι χαρούμενες, όμορφα διακοσμημένες ξύλινες καλύβες της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς της Πράγας είναι γεμάτες με κάθε είδους δώρα και όμορφα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά.

 

 

Λονδίνο, Αγγλία

λονδινο χριστουγεννα

Η πρωτεύουσα γεμίζει με εκπληκτικές παγοδρομίες, βικτοριανά θεματικά γεγονότα και μαγικές συναυλίες καλάντων.

Μπείτε στο πνεύμα των διακοπών στο Winter Wonderland του Hyde Park. παρακολουθήστε μια αξέχαστη παράσταση στο ένδοξο περιβάλλον του καθεδρικού ναού του Αγίου Παύλου ή του Royal Albert Hall. Επισκεφθείτε τους κήπους Kew στο Δυτικό Λονδίνο για υπέροχα εποχιακά ψώνια, νόστιμες λιχουδιές και μερικά από τα πιο εντυπωσιακά φώτα των Χριστουγέννων που θα δείτε ποτέ.

Η γοητευτική Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο Tate Modern ξεχειλίζει από χειροποίητα ξύλινα παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα κουλουράκια και πανέμορφα παραδοσιακά διακοσμητικά, ενώ η Hyper Japan στο Tobacco Dock κάνει ένα εξαιρετικό μέρος για να αγοράσετε μοναδικά, εξωτικά δώρα, να γευτείτε σούσι και σάκε και να συμμετάσχετε σε διάφορα ενδιαφέροντα workshops.