9 από τα καλύτερα και χωρίς είσοδο μουσεία και γκαλερί του Λονδίνου | Study Tours

9 από τα καλύτερα και χωρίς είσοδο μουσεία και γκαλερί του Λονδίνου

Βρετανικό Μουσείο

Αν επισκεφθείτε μόνο ένα μουσείο στο Λονδίνο, τότε αυτό πρέπει να είναι το Βρετανικό Μουσείο. Αφιερωμένο στην ανθρώπινη ιστορία και τον πολιτισμό, οι συλλογές περιλαμβάνουν πάνω από οκτώ εκατομμύρια αντικείμενα και καταγράφουν τον ανθρώπινο πολιτισμό από την αρχή μέχρι σήμερα.

Μουσείο του Λονδίνου

Αυτό το μουσείο αναφέρει την ιστορία του Λονδίνου από τις ρωμαϊκές εποχές έως τις μέρες μας με διαδραστικές και εκπαιδευτικές οθόνες.

 

 

Εθνική Πινακοθήκη

Στεγάζοντας μια συλλογή από πάνω από 2.000 δυτικοευρωπαϊκές ζωγραφιές από τον μεσαίωνα μέχρι τον 20ό αιώνα, η Εθνική Πινακοθήκη είναι απαραίτητη επιλογή για τους λάτρεις της τέχνης.

 

Εθνικό Ναυτικό Μουσείο

Ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη θαλάσσια ιστορία της Βρετανίας σε αυτό το διαδραστικό και ενδιαφέρον μουσείο στο Γκρήνουιτς.

 

 

Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτου

Αυτή η γκαλερί περιλαμβάνει μια συλλογή πορτρέτων από σημαντικά ιστορικά πρόσωπα και διάσημους Βρετανούς κατά τη διάρκεια των χρόνων. Όπως τον Σαίξπηρ, τον Έντουαρντ τον έκτο, τη Βασίλισσα Βικτώρια και τον Πρίγκιπα Αλβέρτο, για να αναφέρουμε μερικά.

 

 

Μουσείο φυσικής ιστορίας

Εξειδίκευση σε δείγματα ζωής και επιστήμης της γης που περιλαμβάνει πάνω από 70 εκατομμύρια αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των αντικειμένων που έχουν συλλεχθεί από τον Charles Darwin, σκελετούς δεινοσαύρων και το εντυπωσιακό μοντέλο ζωής μιας γαλάζιας φάλαινας.

 

 

Μουσείο Βικτώρια & Άλμπερτ

Ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία τέχνης και σχεδίου στον κόσμο, το V & A περιέχει μερικά από τα καλύτερα παραδείγματα αναγεννησιακών έργων τέχνης και τις πιο πολύτιμες συλλογές κοσμημάτων που επιβιώνουν στον κόσμο σήμερα.

 

Tate Modern

Στεγάζει την εθνική συλλογή της βρετανικής τέχνης από το 1900 έως σήμερα με μερικά διεθνή και σύγχρονα κομμάτια.

 

 

Tate Britain

Ενώ η Tate Modern επικεντρώνεται στην πιο πρόσφατη τέχνη, η Tate Britain είναι για το παρελθόν με μια μεγάλη συλλογή ιστορικής βρετανικής τέχνης.