5 Hacks για το αεροδρόμιο που δεν έχετε ξανά ακούσει | Study Tours

5 Hacks για το αεροδρόμιο που δεν έχετε ξανά ακούσει

5 Hacks για το αεροδρόμιο που δεν έχετε ξανά ακούσει

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες φτάνουν στο αεροδρόμιο με την ελπίδα να έχουν μια εμπειρία χωρίς άγχος. Όμως, με τις μεγάλες ουρές, τα δείπνα με υψηλές τιμές και τους περίεργους επιβάτες, τα πράγματα σπάνια πηγαίνουν όπως έχουν προγραμματιστεί.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τον χρόνο σας πιο ευχάριστο. Χρησιμοποιήστε αυτά τα hacks την επόμενη φορά που θα κατευθυνθείτε προς το αεροδρόμιο.

 

1. Πηγαίνετε στα αριστερά

airport hacks

Όταν περνάτε από την ασφάλεια, επιλέξτε τη γραμμή προς τα αριστερά. Οι περισσότεροι ταξιδιώτες είναι δεξιόχειρες, έτσι επιλέγουν αυτόματα τη δεξιά λωρίδα. Ως αποτέλεσμα, μελέτες έχουν δείξει ότι η αριστερή ουρά είναι συνήθως μικρότερη.

 

2. Φέρτε ένα μπουκάλι

airport hacks

Είναι η ιδέα μας ή το νερό έχει γίνει υπερβολικά ακριβό στο αεροδρόμιο; Φέρτε ένα κενό μπουκάλι νερό μαζί σας. Άδειο χωρίς νερό, μπορείτε εύκολα να το πάρετε μέσα από την ασφάλεια, και μόλις βρεθείτε στο τερματικό, μπορείτε να το γεμίζετε όσες φορές θέλετε στον ψύκτη.

 

3. Κάντε screenshot το εισιτήριο σας

airport hacks

Όλοι το έχουμε πάθει: έχουμε κατεβάσει το εισιτήριο στο smartphone μας, αλλά μόλις φτάσουμε στην πύλη επιβίβασης, δεν μπορούμε να το βρούμε. Γλυτώστε τον πονοκέφαλο και τραβήξτε ένα screenshot του εισιτηρίου σας. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως κολλήσει ή λήξει η εφαρμογή της αεροπορικής σας εταιρείας και μπορείτε να επιβιβαστείτε χωρίς καθυστερήσεις.

 

4. Φέρτε το ρεύμα

airport hacks

Οι άνθρωποι πιάνουν όλες τις πρίζες στα αεροδρόμια. Φέρτε λοιπόν ένα πολύμπριζο και είστε σίγουροι ότι θα έχετε μια θέση για να φορτίσετε το τηλέφωνό σας. Επιπλέον, αφήνοντας τους άλλους να φορτίζουν τις συσκευές τους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε φίλους.

 

5. Πάρτε έναν οδηγό πύλης

airport hacks

Τέλος, κατεβάστε το Gate Guru. Αυτή η εφαρμογή θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το αεροδρόμιο σας - με συμβουλές από άλλους ταξιδιώτες, πληροφορίες για το πού να φάτε και χάρτες του αεροδρομίου. Θα σας ειδοποιήσει επίσης αν η πτήση σας έχει αλλάξει πύλες, έτσι ώστε να μην καταλήξετε να τρέχετε γύρω γύρω στον τερματικό σταθμό.