Καλοκαίρι στην Αγγλία & ποια ρούχα να μην ξεχάσετε | Study Tours

Καλοκαίρι στην Αγγλία & ποια ρούχα να μην ξεχάσετε

διακοπές στην αγγλια καλοκαιρι ρουχα

Το καλοκαίρι μπορεί να είναι μια ένδοξη περίοδος στην Αγγλία, με ζεστές, ηλιόλουστες μέρες, μπλε ουρανούς και αγγλικούς κήπους σε πλήρη άνθιση. Αλλά το καλοκαίρι μπορεί επίσης να είναι ψυχρό, βροχερό και ζοφερό. Εάν ταξιδέψετε στην Αγγλία το καλοκαίρι, πακετάρετε για τον ποικίλο καιρό και να είστε έτοιμοι για οτιδήποτε.

Τι να περιμένετε από ένα αγγλικό καλοκαίρι

Η Αγγλία είναι μέρος του νησιού της Μεγάλης Βρετανίας και το γεγονός ότι περικλείεται από νερό βοηθά στη διατήρηση ενός μέτριου κλίματος. Τα θερμικά κύματα συμβαίνουν κάποιες χρονιές, αλλά η Αγγλία σπάνια καίγεται από τη ζέστη. Οι καλοκαιρινές μέρες είναι επίσης μεγάλες, με την ανατολή του Ιουνίου στο Λονδίνο από τις 4:30 π.μ. και το ηλιοβασίλεμα μέχρι τις 9:30 μ.μ. Η βροχή είναι πάντα μια πιθανότητα. Η περιοχή της λίμνης είναι η πιο υγρή περιοχή, ενώ οι ορεινές περιοχές είναι πιο συννεφιασμένες ή ομιχλώδεις.

Τα ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από την βαλίτσα σας

Εάν λοιπόν έχετε κανονίσει μια εκδρομή στην Αγγλία και σκέφτεστε τι ρούχα να πακετάρετε, μερικές από τις πιο σίγουρες επιλογές είναι τα παντελόνια, τζιν ή και υφασμάτινα και τα κοντομάνικα μπλουζάκια τα οποία συνδυαζόμενα με ζακέτα είναι κατάλληλα για τις περισσότερες μέρες του καλοκαιριού στην Αγγλία.

Ακόμα είναι σημαντικό να μην παραλείψετε ένα ελαφρύ πουλόβερ και μια πτυσσόμενη ομπρέλα. Ένα ζευγάρι άνετα υποδήματα είναι πάντα απαραίτητα για κάθε ταξίδι στο εξωτερικό καθώς είναι βέβαιο ότι θα θελήσετε να εξερευνήσετε τους δρόμους και τα αξιοθέατα της πόλης. Εάν οι προβλέψεις του καιρού για τις ημερομηνίες δείχνουν βροχερές μέρες καλό θα ήταν ακόμη να πάρετε μαζί σας και ένα ζευγάρι μποτάκια ώστε απολαύσετε όλες τις μέρες του ταξιδιού όπως έχετε σχεδιάσει.

Επιπλέον πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε

Ένα σημαντικό μέλημα για να καθορίσετε τι να φορέσετε είναι αυτά που σκοπεύετε να κάνετε. Προφανώς, εάν πρόκειται να πραγματοποιήσετε μια επαγγελματική συνάντηση στην Αγγλία, θα χρειαστεί να φέρετε επαγγελματική ενδυμασία. Αν σκοπεύετε να περάσετε χρόνο στη θάλασσα, σκεφτείτε μια ελαφριά κάλυψη και κάποια ανθεκτικά σανδάλια - μερικές παραλίες είναι βραχώδεις και θέλετε να παραμείνετε ασφαλείς. Μια άλλη καλή επιλογή για προστασία από βροχή είναι ένα καπέλο. Εάν πρόκειται να μείνετε για περισσότερο από μερικές ημέρες, αλλά θέλετε να κρατήσετε τις αποσκευές σας ελαφριές, σκεφτείτε ελαφριά βασικά ρούχα που μπορείτε να πλύνετε και να αφήσετε να στεγνώσουν τη νύχτα. Και, φυσικά, μην ξεχνάτε εσώρουχα, κάλτσες, νυχτικά και γυαλιά ηλίου.