Τα 10 καλύτερα μέρη να επισκεφθείτε στην Αγγλία | Study Tours

Τα 10 καλύτερα μέρη να επισκεφθείτε στην Αγγλία

τα καλύτερα μερη αγγλια

Η Αγγλία είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε. Αυτό συμβαίνει εν μέρει επειδή ο γλωσσικός φραγμός δεν υπάρχει για τους αγγλικούς ομιλητές, αν και μπορεί κανείς να ακούσει γλώσσες από όλο τον κόσμο. Οι πρώτοι επισκέπτες μπορούν απλώς να πάνε στα κυριώτερα σημεία στην Αγγλία, όπως το Westminster Abbey ή να ψωνίσουν στο Knightsbridge στο Λονδίνο και ίσως να επισκεφθούν μια πανεπιστημιακή πόλη ή το Stonehenge. Οι επισκέπτες που έχουν ξανά έρθει μπορούν να επιλέξουν την πεζοπορία στις ακτές ή να ερευνήσουν τις γωνίες και τις ακρογιαλιές των γραφικών χωριών. Τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη στην Αγγλία προσφέρουν πραγματικά κάτι για όλους.

10. Brighton

brighton Αγγλία

Το Μπράιτον, στην ακτή του Sussex, είναι ένα δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο από τα μέσα του 19ου αιώνα. Ένα μεγάλο μέρος της δημοτικότητάς του οφείλεται στην εγγύτητα στο Λονδίνο, καθιστώντας το δημοφιλές σε αυτούς που τους αρέσουν οι ημερήσιες εκδρομές. Η παραλία είναι γεμάτη από χαριτωμένα παλιά βικτοριανά σπίτια που σήμερα παρέχουν τουριστικά καταλύματα. Οι επισκέπτες θα θελήσουν να περπατήσουν στην περίφημη προβλήτα του Παλατιού ή να θαυμάσουν τους παραδοσιακούς αγγλικούς κήπους. Η πόλη έχει ζωντανή νυχτερινή ζωή.

 

9. Lake District

Lake District

Η περιοχή της λίμνης στην Cumbria της βορειοδυτικής Αγγλίας φιλοξενεί το μεγαλύτερο εθνικό πάρκο της χώρας. Η ορεινή περιοχή είναι γνωστή για πεζοπορίες και ορειβασία. Είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, προσελκύοντας περισσότερους από 15 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως. Το πάρκο έχει τo ψηλότερo βουνό στην Αγγλία, το Scafell Pike και τη μεγαλύτερη λίμνη Windermere. Άλλοι μπορεί να προτιμούν πιο ήπιους περιπάτους μέσα από τις κοιλάδες, ενώ σκέφτονται τα έργα του William Wordsworth, ενός διάσημου ποιητή του 19ου αιώνα, ή ιππασία με ένα ατμοκίνητο τρένο.

 

8. St Ives

St Ives

Τ ο St. Ives μπορεί να είναι μια πρώην πόλη αλιείας, αλλά εξακολουθεί να έχει το μοναδικό λιμάνι της Κορνουάλης της νοτιοδυτικής Αγγλίας. Σήμερα, αυτή η γραφική πόλη των 12.000 περίπου ατόμων είναι ένα τόσο δημοφιλές θέρετρο διακοπών που ονομάστηκε η Καλύτερη Παραθαλάσσια πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου το 2010 και το 2011. Τα άνετα παπούτσια για περπάτημα είναι απαραίτητα για να κάνετε βόλτες στους στενούς λιθόστρωτους δρόμους που είναι γεμάτοι με γραφικά κτίρια στεγάζοντας μπουτίκ και γκαλερί τέχνης.

 

7. Bath

Bath

Το Bath πήρε το όνομά του επειδή αυτό ήταν όταν ιδρύθηκε από τους Ρωμαίους το 60 μ.Χ., που έχτισαν λουτρά λόγω των θερμών πηγών. Έφτασε στην κορυφή της δημοτικότητάς του στα γεωργιανά χρόνια, όταν οι πλούσιοι μαζεύτηκαν εδώ για σπα. Εκτός από το γεγονός ότι είναι διάσημη για τα νερά της, η πόλη αποτελεί επίσης ένα εξαιρετικό παράδειγμα γεωργιανής αρχιτεκτονικής. Αυτή η νοτιοδυτική αγγλική πόλη αποτελεί μια καλή βάση για να επισκεφθείτε το μονολιθικό Stonehenge.

 

6. Cambridge

Cambridge

Το Cambridge είναι μια ιστορική πόλη περίπου 80 χιλιόμετρα βόρεια του Λονδίνου που φιλοξενεί το Πανεπιστήμιο του Cambridge, ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου. Ιδρύθηκε το 1209. Οι σπουδαστές αποτελούν περίπου το 20% των 123.000 κατοίκων της πόλης. Μετά την περιήγηση στο πανεπιστήμιο, οι ταξιδιώτες μπορεί να θέλουν να κάνουν βόλτα με βάρκα στον ποταμό Cam, να επισκεφτούν το μουσείο Fitzwilliam με την τεράστια συλλογή αρχαιοτήτων τους ή να περπατήσουν στη Μαθηματική Γέφυρα που κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι καλύτερη από τις γέφυρες στη Βενετία.

 

5. Jurassic Coast

Jurassic Coast

Το Jurassic Coast είναι ένα τμήμα στη νότια Αγγλία που εκτείνεται περίπου από το Bournemouth έως το Exmouth. Τα βράχια χρονολογούνται στα 185 εκατομμύρια χρόνια. Μουσεία στην πορεία εξηγούν κάθε περιοχή. Το Charmouth είναι το καλύτερο μέρος για να βρείτε απολιθώματα. Οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν τις παραλίες ή να επισκεφτούν τις μικρές γοητευτικές πόλεις κατά μήκος του δρόμου.

 

4. Oxford

Oxford

Η Οξφόρδη χρονολογείται από τη Σαξονία της Αγγλίας όταν ήταν γνωστή ως Oxenaforda ή ένα μέρος όπου τα βόδια διασχίζουν ένα ποτάμι. Σήμερα είναι γνωστό ως το σπίτι στο παλαιότερο πανεπιστήμιο του αγγλόφωνου κόσμου, το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, το οποίο χρονολογείται από τον 12ο αιώνα. Αυτή η πόλη της νοτιοανατολικής Αγγλίας, η έδρα του νομού Oxfordshire, μπορεί να υπερηφανεύεται για τα ερείπια των κάστρων Norman, και τον καθεδρικό ναό της Χριστιανικής Εκκλησίας, ένα εκκλησιαστικό παρεκκλήσι και καθεδρικό ναό όλα σε ένα κτίριο. Επειδή οι σπουδαστές έρχονται από όλο τον κόσμο για να σπουδάσουν εδώ, η Οξφόρδη είναι μια εθνικά ποικίλα πόλη.

 

3. York

York

Η Υόρκη είναι μια περιφραγμένη πόλη με πλούσια κληρονομιά που βρίσκεται εκεί όπου ο ποταμός Foss συναντά τον ποταμό Ouse. Πολλά συναρπαστικά αξιοθέατα ανταγωνίζονται για την προσοχή των επισκεπτών καθώς αυτοί περπατούν κατά μήκος των πλακόστρωτων δρόμων της πόλης. Ένα από τα ορόσημα της πόλης είναι το York Minster. Αυτός ο επιβλητικός πέτρινος καθεδρικός ναός είναι γεμάτος με αξιόλογα έργα τέχνης.

 

2. Stonehenge & Avebury

Stonehenge & Avebury

Ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για επίσκεψη στην Αγγλία, το Stonehenge είναι ένα προϊστορικό μνημείο που βρίσκεται στο Wiltshire. Από περίπου το 2500 π.Χ. άνθρωποι της νεολιθικής εποχής και της εποχής του χαλκού, άρχισαν να φέρνουν γιγάντιους λίθους από την Ουαλία και το Marlborough Downs. Μόλις το 1600 π.Χ. ολοκληρώθηκε το Stonehenge. Ένα ταξίδι στο Στόουνχεντζ συνδυάζεται καλύτερα με ένα ταξίδι στο προϊστορικό Avebury στα βόρεια, το οποίο έχει ένα ακόμη μεγαλύτερο πέτρινο κύκλο, με λιγότερους περιορισμούς και πολύ λιγότερους τουρίστες.

 

1. London

10 of Best Places To Visit In England

Το Λονδίνο είναι η πρωτεύουσα της Αγγλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Δεν γίνεται να μην ενθουσιαστείτε με τα αξιοθέατα του Λονδίνου. Δείτε το Λονδίνο από ψηλά στο London’s Eye, συναντήστε μια διασημότητα στο Madame Tussauds, περιεργαστείτε μερικούς από τους πολυτιμότερους θησαυρούς του κόσμου στο Βρετανικό Μουσείο, ή ελάτε πρόσωπο με πρόσωπο με δεινόσαυρους στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Τα ψώνια στα καταστήματα, από το Knightsbridge έως την οδό Carnaby, είναι υποχρεωτικά όπως είναι να ανεβείτε σε ένα κόκκινο διώροφο λεωφορείο και να μπείτε στο μετρό. Το Λονδίνο είναι επίσης διάσημο για το ζωντανό θέατρο. Μετά από μία παράσταση σταματήστε σε μία τοπική παμπ για ένα ποτό.