50 Δημοφιλής πόλεις για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο και κόστος διαβίωσης | Study Tours

5 Δημοφιλής πόλεις για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο και κόστος διαβίωσης

Ηνωμένο Βασίλειο και κόστος διαβίωσης

Η προσαρμογή σε ένα λιτό τρόπο ζωής είναι ένα πρώτο μάθημα για πολλούς φοιτητές με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακολουθεί ένας οδηγός πανεπιστημίων για τους φοιτητές, αλλά τα πανεπιστήμια δεν κατατάσσονται με βάση ακαδημαϊκά κριτήρια, αλλά με βάση το κόστος ζωής. Το αποτέλεσμα είναι ένας χάρτης που δείχνει τις πιο προσιτές τοποθεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου για φοιτητές.

φθηνες πολεις αγγλια

οικονομικες πολεις αγγλια σπουδες

* Το ενοίκιο αναφέρεται σε πανεπιστημιακή στέγαση ανά εβδομάδα

 

5 από πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας με το μικρότερο κόστος διαβίωσης ιδανικές για φοιτητές

1. Πανεπιστήμιο του Bangor

Μπορεί να έχει έρθει σαρακοστό έβδομο στην κατάταξη των του Times Higher Education (THE) , αλλά το Πανεπιστήμιο του Μπανγκόρ είναι κορυφαίο στην κατηγορία της οικονομική προσιτότητας. Ένα γεύμα για δύο, κοστίζει τόσο λίγο όσο 10 λίρες και έχει τη χαμηλότερη τιμή για μπύρα, μόλις £ 2.09. Το φθηνότερο γεύμα και τα φθηνότερα ποτά.

 

2. Πανεπιστήμιο Nottingham

Η φοιτητική Μέκκα του Nottingham θέλει να είστε τόσο υγιείς στο σώμα όσο και στο νου. Εδώ θα βρείτε τη χαμηλότερη συμμετοχή στο γυμναστήριο, γυμναστείτε μόλις με £ 10,49 το μήνα. Πιθανότατα ένα καλό πράγμα όταν τα κεμπάπ είναι τόσο φθηνά από £ 4,80 και μια μπύρα είναι μόλις £ 2,25.

 

3. Πανεπιστήμιο του Manchester

Βγαίνετε βόλτα το σαββατοκύριακο'; Το Uber στις παμπ, μπαρ και κλαμπ στο Μάντσεστερ κοστίζει μόλις £ 3,50. Η διαμονή είναι εκπληκτικά προσιτή σε μόλις 75 λίρες την εβδομάδα. (Το φθηνότερο στην πρώτη πεντάδα!) Αυτό θα σας αφήσει περισσότερα χρήματα για να ξοδέψετε. Πιείτε μπύρα με £ 2.35, πηγαίνετε κινηματογράφο με £ 8, ή πιείτε ένα ωραίο καπουτσίνο £ 2.66.

 

4. Πανεπιστήμιο του Leicester

Το Leicester με το συνολικό χαμηλό κόστος ζωής της κέρδισε μια θέση στην πρώτη πεντάδα. Το Leicester έχει τη δεύτερη φθηνότερη συμμετοχή στο γυμναστήριο (£ 10,50 το μήνα), το τέταρτο φθηνότερο γεύμα για δύο (£ 11) και το ένατο φτηνότερο κεμπάπ (£ 5). Τα έξοδα διαμονής στο Leicester είναι επίσης χαμηλά σε μόλις £ 83 την εβδομάδα.

 

5. Πανεπιστήμιο του Sheffield

Το Sheffield  δεν ένα μέρος μόνο για δουλειά και χωρίς διασκέδαση. Το γεγονός ότι το Sheffield  έχει το δεύτερο φτηνότερο κεμπάπ (£ 4.50), Ubers από £ 3.50 και μπύρα με £ 2.35 σημαίνει ότι έχετε όλα τα συστατικά για μια πολύ προσιτή φοιτητική βραδιά.

 

Λονδίνο: Το κάτω μέρος της λίστας για οικονομική προσιτότητα

Όλες οι τελευταίες 10 θέσεις διεκδικούνται από τα πανεπιστήμια του Λονδίνου. Και ενώ η πρωτεύουσα μπορεί να είναι ασυναγώνιστη για τις ευκαιρίες και τον τρόπου ζωής, κοστίζει αρκετά.

Η πανεπιστημιακή στέγαση ανέρχεται στα 168 £ την εβδομάδα (το St George's). Ένα κόστος Uber κοστίζει £ 50 ανά διαδρομή (Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου). Πηγαίνοντας στον κινηματογράφο είναι μέχρι και £ 13 (όλα τα London unis). Και μια μπύρα κοστίζει £ 4.