Το 2003 δημιουργήσαμε στο Πόρτο Χέλι ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συνδυάζει μάθηση, ψυχαγωγία, διασκέδαση και σπορ. Τα σχέδια και οι στόχοι μας για το μέλλον παραμένουν ίδια από την ίδρυσή μας, το 1964, να προσφέρουμε την καλύτερη εκπαιδευτική εμπειρία σε παιδιά όλων των ηλικιών, με έναν μη ανταγωνιστικό τρόπο, επιτρέποντάς τους να ανακαλύψουν τον κόσμο γύρω τους, ενισχύοντας την γνώση, την επιτυχία και την αυτοπεποίθηση, σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Άλλωστε το καταφέρνουμε κάθε χρόνο!

Τα Odyssey αποτελεί έναν εκπληκτικό συνδυασμό καλοκαιρινών διακοπών στη μαγευτική Ελλάδα και εκπαιδευτικού προγράμματος βασισμένου εξ’ ολοκλήρου στα Αγγλικά. Επιτυγχάνεται έτσι καθημερινή επαφή και εξάσκηση με τη γλώσσα μέσα από μαθήματα αλλά και παιχνίδια και δραστηριότητες με νέους και νέες από διαφορετικές χώρες με μόνο κοινό κώδικα επικοινωνίας την Αγγλική γλώσσα.

Από το 2003 και έκτοτε έχει φιλοξενήσει παιδιά από πολλές χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο (Σουηδία, Ιταλία, Ρωσία, Ρουμανία, Αγγλία, Γαλλία, Κολομβία, Συρία, Ελβετία, Λετονία, Αίγυπτο, Ουκρανία, Τσεχία κ.α.). Η φήμη του είναι διαδεδομένη στους εκπαιδευτικούς κύκλους τόσο για το επίπεδο του εκπαιδευτικού προγράμματος και των μαθημάτων όσο και για την ποιότητα αλλά και ποικιλία των πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων που έχουν στόχο την πνευματική ανάταση και κοινωνικοποίηση των παιδιών σε ένα πολύ-πολιτισμικό πρόγραμμα στη χώρα μας.
Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να περάσουν ένα δημιουργικό καλοκαίρι στο Πόρτο Χέλι με μαθήματα Αγγλικών από καθηγητές με μητρική γλώσσα την Αγγλική, πολλά σπορ μαζί με παιδιά από όλο τον κόσμο…

Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε και να φροντίσουμε τα παιδιά σας και φέτος, κάνοντας κάθε τι δυνατόν για να έχουν ένα ασφαλές, δημιουργικό και αξέχαστο εκπαιδευτικό καλοκαίρι. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συναναστραφούν και με παιδιά άλλων εθνικοτήτων, κάτι που δημιουργεί μια θαυμάσια ανταλλαγή ιδεών και κουλτούρας. Η γλώσσα, η προφορά, η εμφάνιση είναι μερικά από τα πιο εμφανή σημεία ατομικότητας και μοναδικότητας σε όλους μας. Σε έναν κόσμο όπου οι αποστάσεις συνεχώς μειώνονται, η αποδοχή και εκτίμηση αυτών των διαφορών θα είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα που θα διδαχτεί το παιδί σας αυτό το καλοκαίρι. Το να είναι τα παιδιά μέρος ενός γκρουπ, τα βοηθάει να:

- Δέχονται τον διαφορετικό χαρακτήρα του καθενός.
- Να σέβονται και να γνωρίζουν τον άλλον γι’ αυτό που είναι, με έναν ανοιχτόμυαλο και ανοιχτόκαρδο τρόπο.
- Μαθαίνουν την εμπιστοσύνη, την ανοχή, την αποδοχή και την ευγένεια.
- Να κατανοήσουν ότι η μάθηση και η διασκέδαση μπορούν να συνδυαστούν.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Σε μαθητές ηλικίας 10-17 ετών. 

Το Odyssey κατατάσσει τους μαθητές με τη βοήθεια γραπτού και προφορικού τεστ στην αντίστοιχη τάξη. Οι μαθητές εξετάζονται σε γραμματική, λεξιλόγιο, προφορικό λόγο και κατανόηση. Έτσι διαμορφώνονται οι τάξεις ανάλογα με το επίπεδο, την ηλικία και την εθνικότητα (Διεθνείς Τάξεις).  Στο τέλος του προγράμματος δίνεται στους μαθητές Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Το Odyssey παρέχει 6 επίπεδα σύμφωνα με την επίσημη οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης:
A1 (Beginner)
A2 (Elementary)
B1 (Lower Intermediate)
B2 (Intermediate)
C1 (Pre-Advanced)
C2 (Advanced)

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Όλοι οι καθηγητές μας έχουν μητρική γλώσσα την Αγγλική και είναι ειδικευμένοι να διδάσκουν την Αγγλική ως ξένη γλώσσα. Είναι προσεκτικά επιλεγμένοι με βάση την εμπειρία, τον επαγγελματισμό, τον ενθουσιασμό αλλά και την ικανότητά τους να είναι αγαπητοί στους μαθητές τους. Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους τα παιδιά προκαλούνται να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν τις γνώσεις τους, μέσω της διαρκούς επικοινωνίας, να ανταλλάξουν ιδέες και γνώμες μεταξύ τους με αποτέλεσμα την τόνωση αυτοπεποίθησης τους σε σχέση με τη Αγγλική γλώσσα και τη σημαντική βελτίωση της ευχέρειας, κατανόησης και χρήσης του προφορικού λόγου.

Δύο τουλάχιστον μέλη από το προσωπικό του Odyssey διαθέτουν δίπλωμα Ναυαγοσώστη και πιστοποιητικό Πρώτων Βοηθειών.

Η διαμονή αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι ενός ολοκληρωμένου προγράμματος. Η 50χρονη εμπειρία μας στις εκπαιδευτικές διακοπές και οι σύγχρονοι κανόνες άνεσης και υγιεινής που τηρούνται στα κολέγια και Πανεπιστήμια του εξωτερικού, βοήθησαν ώστε βασική προϋπόθεση να είναι η διαμονή των μαθητών μας σε δωμάτια με τουαλέτα και ντους. Ανάλογα με την ηλικία και το φύλο τα παιδιά χωρίζονται σε κορίτσια και αγόρια, σε τρίκλινα δωμάτια, τα οποία διαθέτουν ατομική τουαλέτα & κλιματισμό, όλα με θέα στη θάλασσα ή την πόλη.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Cosmos – Club Α’ κατηγορίας που φιλοξενεί το πρόγραμμα, βρίσκεται πάνω στη θάλασσα σε μία καταπράσινη έκταση με αμμώδη παραλία και καταγάλανα αβαθή νερά!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΕΠΙΒΛΕΨΗ

Το προσωπικό μας είναι επιλεγμένο για την εμπειρία του, τον επαγγελματισμό, τη φιλικότητα και τον ενθουσιασμό του. Παρόλο που σκοπός του προγράμματος είναι η εκπαίδευση και η διασκέδαση, ένα σημαντικό μέρος της δουλειάς μας είναι η ασφάλεια και η επιτήρηση των παιδιών σε 24ωρη βάση.

Η εξάσκηση της Αγγλικής γλώσσας συνεχίζεται και εκτός μαθημάτων... Οι μαθητές θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όλες τις εγκαταστάσεις του Cosmos Club Hotel το απόγευμα. Θα μπορούν ακόμη να χαίρονται την ιδιωτική παραλία & πισίνα καθημερινά υπό την επίβλεψη πάντα των καθηγητών, του ναυαγοσώστη και του ειδικευμένου προσωπικού. Αγγλόφωνο προσωπικό, καθηγητές και εκπαιδευτές προσφέρουν στους μαθητές ένα πλήρες πρόγραμμα που περιλαμβάνει απογευματινές / βραδινές δραστηριότητες και εκδηλώσεις όπως:

 • Επιτραπέζια παιχνίδια
 • Μαθήματα χορού
 • Quiz (παιχνίδια γνώσεων)
 • Θεατρικές παραστάσεις
 • Μουσικές εκδηλώσεις, karaoke
 • Πάρτι μασκέ
 • Ραντεβού στα τυφλά
 • Διαγωνισμοί ταλέντων
 • Κυνήγι θησαυρού
 • Beach party
 • Disco
 • Video προβολές με προεπιλεγμένες ταινίες

 

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Οι μαθητές συνοδεύονται πάντα από τους Group Leaders τους και από το προσωπικό του Odyssey. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται μία εκδρομή ή μία κρουαζιέρα την εβδομάδα. Όλες οι εκδρομές/κρουαζιέρες αναχωρούν στις 08:30 και ολοκληρώνονται στις 20:30 για το δείπνο και τις βραδινές δραστηριότητες. Η τοποθεσία ευνοεί καταπληκτικές ολοήμερες εξορμήσεις σε κοσμοπολίτικα νησιά καθώς και σε μέρη πολιτισμικού και ιστορικού ενδιαφέροντος.

Το Odyssey προσφέρει 2 διαφορετικά προγράμματα το οποία είναι τα ακόλουθα:

 

1. Odyssey Study & Activity Holidays

Το κλασικό πρόγραμμα του Odyssey που προσφέρει 20 μαθήματα Αγγλικών την εβδομάδα μαζί με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αθλητικών – ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων & εκδρομών.

2. Odyssey Adventures

Ένα πολύ καλά οργανωμένο πρόγραμμα, κατάλληλο για δραστήριους νέους, με κάθε είδους αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

ΒΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ  ODYSSEY

Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα
από € 435.00
Μαθήματα:

 Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει μαθήματα γλώσσας.

Διαμονή/Διατροφή:

 Τρίκλινα δωμάτια με  τουαλέτα και ντους. Πλήρης διατροφή καθημερινά.

Ψυχαγωγία:

 Πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγικών/αθλητικών δραστηριοτήτων. Μία ολοήμερη εκδρομή κάθε εβδομάδα.

Language course

Odyssey Study & Activity Holidays, Porto Heli

10 - 17 ετών
από € 545.00
Μαθήματα:

 20 μαθήματα Αγγλικών την εβδομάδα.

Διαμονή/Διατροφή:

 Τρίκλινα δωμάτια με τουαλέτα και ντους. Πλήρης διατροφή καθημερινά.

Ψυχαγωγία:

 Πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγικών/αθλητικών δραστηριοτήτων. Μία ολοήμερη εκδρομή κάθε εβδομάδα.