Stafford House School of English, Boston

Business Courses

18+
από  1450.00

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Επιχειρησιακά Αγγλικά στο Stafford House

Μαθήματα σε επιχειρησιακά Αγγλικά για ενήλικες στην Βοστώνη

Business English:

Ολιγομελή τμήματα με μέγιστο 15 άτομα ή ατομικό πρόγραμμα μαθημάτων

Είδος Προγράμματος

Μαθήματα/
Εβδομάδα

Έναρξη

Επίπεδο

Ηλικία

Ελάχιστη διάρκεια προγράμματος

Business English

20 μαθήματα

Κάθε Δευτέρα

B1 – C2

18+

1 εβδομάδα

Εντατικά Business English

25 μαθήματα

30 μαθήματα

Κάθε Δευτέρα

B1 – C2

18+

1 εβδομάδα

 

 

 

 

ΣΧΟΛΕΙΟ

Η διδασκαλία γίνεται σε μοντέρνες και φωτεινές αίθουσες διδασκαλίας, με τελευταίας τεχνολογίας εκπαιδευτικά συστήματα και σύγχρονες ανέσεις, συμπεριλαμβανομένων αίθουσες με 15 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, WiFi υψηλής ταχύτητας, άνετο σαλόνι για τους σπουδαστές και μια βιβλιοθήκη.
Οι υπεύθυνοι στην υποδοχή σας καλωσορίζουν την πρώτη σας ημέρα και μπορούν να σας δώσουν οποιαδήποτε συμβουλή σχετικά με τις σπουδές σας ή τη διαμονή σας στη Βοστώνη. Οι υπεύθυνοι υποδοχής γνωρίζουν καλά την περιοχή και μπορούν να σας βοηθήσουν να εγκατασταθείτε στη Βοστόνη γρήγορα. Υπάρχει επίσης άνετο καθιστικό, δωρεάν Wi-Fi, καθώς και έντυπα με πληροφορίες σχετικά με το τι αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε γύρω από την Βοστώνη.

Κάθε μια από τις 12 αίθουσες διδασκαλίας είναι εξοπλισμένη με Διαδραστικούς Πίνακες, επιτρέποντας στους καθηγητές να χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες κατά τη διάρκεια της μαθησιακής σας εμπειρίας. Χρησιμοποιούμε αναπόσπαστα το διαδίκτυο στις τάξεις για να μπορέσουν να σας δοθούν πρακτικά παραδείγματα για το πώς να χρησιμοποιούν τη γλώσσα στον 21ο αιώνα, καθώς και η παρακολούθηση βίντεο υψηλής ανάλυσης διαμορφώνουν ένα τέλειο περιβάλλον για να σας βοηθήσει να μάθετε αγγλικά.

Το σχολείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και είναι μόλις λίγα λεπτά από το πάρκο του Boston Common, το ιστορικό Faneuil Hall Marketplace, και με το Macy’s λίγα μέτρα μακρυά.

 

Boston

Η Βοστώνη είναι μια από τις πιο ιστορικές, πλούσιες και σημαντικές πόλεις στις ΗΠΑ. Μια μοναδική παραλιακή πόλη που θα αγαπήσει κάποιος με την πρώτη κιόλας φορά που θα την επισκεφθεί. Γεμάτο με ιστορικά αξιοθέατα, πληθώρα μουσείων, σημεία ενδιαφέροντος για φίλαθλους των σπόρ και εμπορικά καταστήματα, αποτελεί σημαντικό προορισμό για κάθε είδους επισκέπτη.

Γνωστή ως η κολεγιακή πόλη της Αμερικής, είναι η βάση για πάνω από 50 κολέγια και πανεπιστήμια και έχει ισχυρή παράδοση στην εκπαίδευση. Με παγκόσμια κατάταξης πανεπιστήμια όπως το MIT, το Harvard και το Boston College, θεωρείται από πολλούς ως η πρωτεύουσα της εκπαίδευσης στην Αμερική. Η πόλη είναι ένα δημοφιλής προορισμός για τους φοιτητές από όλον τον κόσμο οι οποίοι υποδέχονται με ένα θερμό καλωσόρισμα σε αυτή την όμορφη και φιλική πόλη.

Μερικά σημεία ενδιαφέροντος είναι το The Freedom Trail, το Fenway Park (βάση τουBoston Red Sox), Harvard University, το Boston Common και φυσικά η παρακολούθηση φαλαινών.

 

 

 

 

ΔΙΑΜΟΝΗ

Τύπος Καταλύματος

Τύπος Δωματίου

Διατροφή

Τουαλέτα/Μπάνιο

Φοιτητικές Εστίες

Cambridge Residence

Μονόκλινο Δωμάτιο

Δίκλινο Δωμάτιο*

*ταυτόχρονη εγγραφή 2 ατόμων

Χωρίς Διατροφή
(Self-catering)

Κοινόχρηστο

Διαμέρισμα  Packards Corner Residence

(Θερινή περίοδος)

Δίκλινο Δωμάτιο

Χωρίς Διατροφή
(Self-catering)

Ιδιωτικό

Διαμονή σε Οικογένεια

Μονόκλινο Δωμάτιο

Ημιδιατροφή

Χωρίς Διατροφή
(Self-catering)

Κοινόχρηστο

 

 

 

 

 

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οργανωμένες δραστηριότητες από το σχολείο (προαιρετικά) ή δημιουργήστε ελεύθερα το δικό σας πρόγραμμα περιηγήσεων και ψυχαγωγίας.

 

 

 

 

 

 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΤΙΜΕΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ

 • Εγγραφή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα
 • Μια εβδομάδα μαθήματα γλώσσας
 • Αεροπορικό εισιτήριο από Αθήνα προς Βοστώνη μετ’ επιστροφή
 • Διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο, σε εστίες χωρίς γεύματα
 • Ελεύθερο πρόγραμμα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων
 • Ελεύθερο πρόγραμμα εκδρομών και επισκέψεων
 • Μεταφορά από / προς τα αεροδρόμιο της Βοστώνης στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό με Μ.Μ.Μ.
 • Βιβλία και εκπαιδευτικό υλικό
 • Πιστοποιητικό παρακολούθησης και προόδου
 • Σακίδιο StudyTours και ταξιδιωτικά έντυπα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης (Tour Operators) Π.Δ. 339/96
 •  Φ.Π.Α

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

ΑΓΓΛΙΚΑ > ΗΠΑ > Business Courses
Βρέθηκαν 1 αποτελέσματα
από € 1450.00
Μαθήματα:

 Μαθήματα αγγλικών  για Business, με ελάχιστο γλωσσικό επίπεδο B2, από 18+ ετών, με ελάχιστη διάρκεια μαθημάτων 1 εβδομάδα.

 

 

 

Διαμονή/Διατροφή:

 Διαμονή σε διαμέρισμα, φοιτητικές εστίες ή σε οικογένεια. Ιδιωτικό ή κοινόχρηστο μπάνιο/τουαλέτα. Επιλογή γεύματος: με πρωινό ή ημιδιατροφή ή χωρίς διατροφή.

 

 

 

Ψυχαγωγία:

 Οργανωμένες δραστηριότητες από το σχολείο (προαιρετικά) ή δημιουργήστε ελεύθερα το δικό σας πρόγραμμα περιηγήσεων και ψυχαγωγίας.