GLS Sommercamp Young & Fun, München

Language course

7 - 14 ετών
από  2100.00

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Την πρώτη ημέρα, όλοι οι μαθητές παίρνουν μέρος σε ένα κατατακτήριο τεστ  το οποίο θα τους κατατάξει στο αντίστοιχο επίπεδο μαθημάτων. Οι τάξεις είναι multi-national ώστε να ενθαρρύνεται η συνεχής χρήση της γλώσσας. Οι καθηγητές είναι εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι στη διδασκαλία Γερμανικών σε μαθητές από ξένες χώρες. Στο τέλος του προγράμματος οι μαθητές λαμβάνουν το Πιστοποιητικό Παρακολούθησης .         

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ελεγμένο και πιστοποιημένο από έγκριτους ελεγκτικούς φορείς της Γερμανίας.

Μαθήματα: 20 την εβδομάδα
Επίπεδα: Α2 έως C2
Μαθητές ανά τάξη: μέγιστο 16 μαθητές
Βιβλία & Εκπαιδευτικό υλικό: παρέχεται από το σχολείο

 

 

ΣΧΟΛΕΙΟ

Το Young & Fun Camp βρίσκεται στο Josefstal, ένα παραδοσιακό χωριό στις Άλπεις, 50 περίπου χλμ. νότια του Μονάχου, και περιβάλλεται από πανέμορφα τοπία. Όλα τα κτίρια χαρακτηρίζονται για το μοντέρνο τους στιλ. Τα κοινόχρηστα κτίρια διαθέτουν τζάκι και υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για μπάρμπεκιου.

 

München

Το Μόναχο είναι πόλη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και πρωτεύουσα του Ομόσπονδου Κράτους της Βαυαρίας. Αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και την πιο ασφαλή πόλη της Γερμανίας.

Είναι χτισμένη στις όχθες του Ίζαρ, ενός από τους μεγαλύτερους παραπόταμους του άνω ρου του Δούναβη. Μετά το Βερολίνο και το Αμβούργο, είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας σε πληθυσμό και αποτελεί σημαντικό κόμβο συγκοινωνιών, οδικών και σιδηροδρομικών, αλλά και κόμβο εναέριων μεταφορών. Είναι επίσης φημισμένο ευρωπαϊκό εμπορικό κέντρο καθώς και μεγάλο βιομηχανικό και πολιτιστικό κέντρο, με τα δύο καλύτερα και πιο ονομαστά πανεπιστήμια της Γερμανίας, το Πανεπιστήμιο του Μονάχου και το Πολυτεχνείο του Μονάχου. Έχει ακόμη και ενδιαφέροντα μουσεία και πολλά ανώτερα καλλιτεχνικά ιδρύματα.

Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν τα τοπία του Μονάχου και οι κάτοικοι είναι ευγενικοί και φιλόξενοι με τους επισκέπτες. Το Μόναχο είναι αγαπημένη πόλη στους τουρίστες και έχει περιγραφεί ως η «Μυστική πρωτεύουσα» της Γερμανίας. Άλλωστε διαθέτει αναρίθμητα αξιοθέατα, την Όπερα, την Πινακοθήκη, τις ξακουστές εκκλησιές του και το περίφημο ρολόι του.

 

 

 

 

ΔΙΑΜΟΝΗ

Οι μαθητές διαμένουν σε δωμάτια με 2 – 4 κρεβάτια με κοινόχρηστη τουαλέτα και ντους. Τα δωμάτια διαθέτουν γραφείο με καρέκλα και ντουλάπα με αποθηκευτικό χώρο για την φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων. Παρέχονται πετσέτες κλινοσκεπάσματα.

Αναφορικά με τη διατροφή, το πρόγραμμα προσφέρει 3 γεύματα καθημερινά (πρωινό, γεύμα και δείπνο) στο self-service εστιατόριο του Πανεπιστημίου. Την ημέρα της ολοήμερης εκδρομής θα έχετε πρωινό και δείπνο στο εστιατόριο και θα σας δοθεί  packed lunch για μεσημεριανό γεύμα.

 

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μετά το πέρας των μαθημάτων ένα γεμάτο και με ποικιλία πρόγραμμα με αθλητικές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες εκτυλίσσεται στους χώρους του campus. Άλλη μια εκπληκτική ευκαιρία για τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τη Γερμανική γλώσσα και παράλληλα να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν συνομηλίκους τους από άλλες χώρες. Το πρόγραμμα αυτό οργανώνεται από το προσωπικού του οργανισμού και περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια (quiz nights, disco parties, κυνήγι θησαυρού) και πολιτιστικές εξορμήσεις οπότε ετοιμαστείτε για ξεφάντωμα & διασκέδαση!

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με μία ολοήμερη εκδρομή και μία απογευματινή επίσκεψη στο Μόναχο και τα αξιοθέατά του (Lake Schliersee, Castle Neuschwanstein)κάθε εβδομάδα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΤΙΜΕΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ

 • Αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα/Μόναχο/Αθήνα
 • Ατομική μεταφορά από / προς τo αεροδρόμιο του Μονάχου στο σχολείο
 • Μαθήματα γλώσσας
 • Βιβλία και εκπαιδευτικό υλικό
 • Πιστοποιητικό παρακολούθησης και προόδου
 • Διαμονή και πλήρη διατροφή καθημερινά
 • Αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες καθημερινά
 • Εκδρομές και επισκέψεις βάσει του εβδομαδιαίου προγράμματος
 • Meet & Assist service, από αντιπρόσωπο του StudyTours ή του σχολείου στο αεροδρόμιο της Αθήνας και του Μονάχου
 • Συνεχής επίβλεψη και φροντίδα των μαθητών από το προσωπικό του κέντρου και του StudyTours
 • Σακίδιο StudyTours και ταξιδιωτικά έντυπα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης (Tour Operators) Π.Δ. 339/96 
 • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδρομίων
 • Προσωπικά έξοδα & οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

 

Τιμή μετρητοίς

Ενάρξεις 2018

2 εβδομάδες

€ 2.100

01.07 / 15.07 / 29.07.2018

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ > ΓΕΡΜΑΝΙΑ > Language course
Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα

Language course

GLS Sommercamp Young & Fun, Berlin

7 - 14 ετών
από € 1950.00
Μαθήματα:

 15 μαθήματα Γερμανικών την εβδομάδα.

Διαμονή/Διατροφή:

 Δωμάτια με 2-3 κρεβάτια με ιδιωτική τουαλέτα και ντους. Πλήρης διατροφή καθημερινά.

Ψυχαγωγία:

 Πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγικών/αθλητικών δραστηριοτήτων. Μία ολοήμερη εκδρομή και μία μισής ημέρας επίσκεψη κάθε εβδομάδα.

Language course

GLS Sommercamp Young & Fun, München

7 - 14 ετών
από € 2100.00
Μαθήματα:

 20 μαθήματα Γερμανικών την εβδομάδα.

Διαμονή/Διατροφή:

 Δωμάτια με 2-4 κρεβάτια με κοινόχρηστη τουαλέτα και ντους. Πλήρης διατροφή καθημερινά.

Ψυχαγωγία:

 Πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγικών/αθλητικών δραστηριοτήτων. Μία ολοήμερη εκδρομή και μία μισής ημέρας επίσκεψη κάθε εβδομάδα.