30 Δωρεάν Πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Νέα Υόρκη – Part1 | Study Tours

30 Δωρεάν Πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Νέα Υόρκη – Part1

things-to-do-in-new-york-city

Η Νέα Υόρκη είναι μια πόλη με πολλές δωρεάν δραστηριότητες! Ένα θέλετε να γεμίσετε το ταξίδι σας με διαφορετικές εικόνες και εμπειρίες χωρίς όμως να καταξοδευτείτε, εδώ θα βρείτε μια λίστα με 30 πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν στη Νέα Υόρκη.

 

1.Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης. Είναι ένα τόσο όμορφο μέρος, ακόμα και απ’ έξω. Είναι ελεύθερη να μπείτε και να περιπλανηθείτε, αλλά μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για μια δωρεάν περιήγηση. Φροντίστε να δείτε ποια εκθέματα θα εμφανιστούν όταν φτάσετε.

2.Κρουαζιέρα στο Staten Island. Το συγκεκριμένο πλοίο λειτουργεί καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα με δρομολόγια κάθε 15-20 λεπτά τις καθημερινές και 30-60 λεπτά τα Σαββατοκύριακα. Αυτή η δωρεάν βόλτα με φέρι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε μια πανοραμική θέα του Μανχάταν και το Άγαλμα της Ελευθερίας. Μόλις φτάσετε στο Staten Island, μπορείτε είτε να μείνετε λίγο εκεί είτε να περπατήσετε στην άλλη πλευρά και να επιστρέψετε ξανά στο πλοίο. Είναι καλύτερο να αποφύγετε την πρωινή ή απογευματινή ώρα αιχμής και να φτάσετε εκεί γύρω στις 2μμ.

3.Περπατήστε τη γέφυρα του Μπρούκλιν. Μπορείτε να περπατήσετε όλη τη γέφυρα δωρεάν.

4.Το High Line. Ένας παλιός σιδηρόδρομος που μετατράπηκε σε πεζόδρομο μέσα στην πόλη. Το High Line είναι το τέλειο μέρος για να ξεφύγετε από τους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης, να περπατήσετε έξω από την πόλη. Συνολικά, έχει μήκος σχεδόν 2 μίλια και είναι γεμάτο χαρακτήρα. Θα βρείτε επίσης διαβάσεις πάνω από τους δρόμους για να έχετε μια ακόμα πιο μοναδική θέα στην πόλη.

5.Canal Street. Το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε απομιμήσεις. Τώρα θα σκεφτείτε ότι αυτό δεν ανήκει σε μια λίστα με ελεύθερα πράγματα, αλλά ειλικρινά, δεν χρειάζεται να αγοράσετε τίποτα για να το κάνετε να αξίζει το ταξίδι.

6.China Town. Όλοι προσπαθούν να πάνε σε κάθε China Town σε μια καινούρια πόλη. Είναι πολύ ωραία η περιήγηση στις αγορές της και μπορείτε να δείτε τι μπιχλιμπίδια πουλάει κάθε κατάστημα.

7.Επισκεφθείτε την πολυκατοικία των Friends! Εάν έχετε δει ποτέ τη σειρά Friends, μπορείτε να δείτε το κτίριο που χρησιμοποιούσαν για τις εξωτερικές λήψεις.

8.Fashion Institute of Technology. Το μουσείο έχει ελεύτερη είσοδο, έχει εναλλασσόμενα εκθέματα καθώς και μόνιμη συλλογή. Η μόνιμη έκθεση περιλαμβάνει μόδα από τον 18ο αιώνα μέχρι σήμερα.

9.One World Trade Center ή Πύργος Ελευθερίας. Η περιοχή γύρω από τον Πύργο της Ελευθερίας μετατράπηκε σε μνημείο για όλους εκείνους που επλήγησαν κατά τη διάρκεια της 11ης Σεπτεμβρίου, η περιοχή αυτή ονομάζεται Memorial Plaza και είναι ελεύθερη για εξερεύνηση.

10.Bryant Park. Αυτό το πάρκο είναι γεμάτο ομορφιά με λουλούδια και δέντρα, ακριβώς στη μέση της πόλης. Μπορείτε να κάνετε ένα πικνίκ στο πράσινο ή να σταματήσετε σε ένα από τα καφέ. Υπάρχουν συχνά δωρεάν συναυλίες ή προβολές ταινιών, ανάλογα με το πότε επισκέπτεστε.

11.Grand Central Station. Το σούσουρο της πόλης ζωντανεύει στο Grand Central Station. Η ομορφιά και ο σχεδιασμός αυτού του κτιρίου είναι απίστευτα και αξίζει μια επίσκεψη!

12.Αγροτικές αγορές. Αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πότε θα πάτε, αλλά η Νέα Υόρκη έχει όλες τις αγορές αγροτών που θα επιθυμούσε η καρδιά σας, για όλα τα διαφορετικά είδη! Είναι δωρεάν να περιηγηθούν και τα περισσότερα έχουν δείγματα!

13.Το γλυπτό της αγάπης. Υπάρχουν μερικά από αυτά τα γλυπτά σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, όλα έχουν δημιουργηθεί από τον Robert Indiana για να τραβήξει την προσοχή στην ποπ τέχνη.

14.Downtown Boathouse. Μπορείτε να νοικιάσετε δωρεάν ένα καγιάκ και να εξερευνήσετε τον ποταμό Hudson. Το καγιάκ είναι διαθέσιμο από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Οκτωβρίου.

15.Βοτανικός Κήπος του Μπρούκλιν. Συνήθως υπάρχει μια χρέωση για την είσοδο στους κήπους, αλλά έχει ελεύθερη είσοδο την Τρίτη και το Σάββατο.

Συνέχεια της λίστας Part2