Προγράμματα προετοιμασίας για Βρετανικά Πανεπιστήμια.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Προπανεπιστημιακές – Πανεπιστημιακές & Μεταπτυχιακές σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία σε συνδυασμό με τις αποκλειστικές υπηρεσίες και την κορυφαία εμπειρία του StudyTours.

Καλοκαιρινές διακοπές & εκπαίδευση στα Αγγλικά

ODYSSEY SUMMER COURSES

Διεθνή εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές 10-17 ετών από όλο τον κόσμο στην Ελλάδα.
Μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Πόρτο Χέλι, που συνδυάζει μάθηση, ψυχαγωγία, διασκέδαση & σπορ.
 

Για εκπαιδευτικές & επαγγελματικές εμπειρίες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Γλωσσικά και επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα. Δυνατότητα εργασίας στο εξωτερικό.Οι σπουδαστές εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους, τις επαγγελματικές τους εμπειρίες αλλα και αναπτύσουν διαπροσωπικές σχέσεις με άτομα από όλον τον κόσμο.

Συνδυασμός εκπαίδευσης & άλλων δραστηριοτήτων!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Οργανωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές 5 – 17 ετών σε όλο τον κόσμο.

ΜΑΘΗΤΕΣ 5+
ΕΝΗΛΙΚΕΣ 16+
ΣΠΟΥΔΕΣ
ODYSSEY

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

ΜΑΘΗΤΕΣ 5+

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές έως 17 ετών σε Κολλέγια & Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Ομαδικές και μεμονωμένες αναχωρήσεις

ΕΝΗΛΙΚΕΣ 16+

Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο Εξωτερικό για Μαθητές

Αγγλικά στην Αγγλία/ΗΠΑ/Ιρλανδία
Γαλλικά στη Γαλλία
Γερμανικά στη Γερμανία/Αυστρία
Ισπανικά στην Ισπανία

Εξειδικευμένα Προγράμματα   Προετοιμασίας για Μαθητές

Ο ιδανικός συνδυασμός μαθημάτων γλώσσας και Sports (tennis, soccer), Art & Design, Debate & Leadership, Dance & Drama αλλά και Introduction to Medicine, Law, Engineering, Computer Science, Pre-University preparation.

High School Year Abroad (HSYA) & British English Olympics (ΒΕΟ)

HSYA: Ακαδημαϊκό έτος στο εξωτερικό για μαθητές 14+
ΒΕΟ: Υψηλού κύρους διαγωνισμός Debate & Performance ανάμεσα σε πάνω από 200, ειδικά επιλεγμένα σχολεία απ’ όλο τον κόσμο.

Προγράμματα Ξένων Γλωσσών στο Εξωτερικό για Ενήλικες

Εκπαιδευτικά προγράμματα εκμάθησης ή/και βελτίωσης για όλες τις ξένες γλώσσες μέσα από ομαδικά ή ατομικά ταχύρυθμα προγράμματα στη χώρα που μιλιούνται.

Εξειδικευμένα Προγράμματα Ξένων Γλωσσών στο Εξωτερικό για Επαγγελματίες

Ειδικά σχεδιασμένα γλωσσικά προγράμματα για επαγγελματίες που καλύπτουν τομείς όπως: Business, Accounting & Finance, PR & Marketing, Shipping, Tourism & Travel, Medicine, Law.

Teacher Training Courses

Προγράμματα εξειδίκευσης για να εμπλουτίσετε τις υπάρχουσες γνώσεις σας και πιστοποίησης στη Διδασκαλία της Ξένης Γλώσσας για να διεκδικήσετε μία καριέρα στο εξωτερικό.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Προγράμματα προετοιμασίας (A level, IB, Foundation κλπ) για Βρετανικά Πανεπιστήμια, Πανεπιστημιακές ή Μεταπτυχιακές σπουδές σε συνδυασμό με τις αποκλειστικές υπηρεσίες και την κορυφαία εμπειρία του StudyTours.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΝΗΛΙΚΕΣ 16+

Γλωσσικά και επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα. Δυνατότητα εργασίας στο εξωτερικό.

ΜΑΘΗΤΕΣ 5+

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές έως 17 ετών σε Κολλέγια & Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Ομαδικές και μεμονωμένες αναχωρήσεις.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Προγράμματα προετοιμασίας (A level, IB, Foundation κλπ) για Βρετανικά Πανεπιστήμια, Πανεπιστημιακές ή Μεταπτυχιακές σπουδές σε συνδυασμό με τις αποκλειστικές υπηρεσίες και την κορυφαία εμπειρία του StudyTours.

AU PAIR

Μοναδικό πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα να γίνετε μέλη μιας οικογένειας μαθαίνοντας παράλληλα μια ξένη γλώσσα ή σπουδάζοντας.
 

INTERNSHIP

Πολύτιμη εργασιακή εμπειρία σε εταιρείες του εξωτερικού και παράλληλη διεύρυνση του βιογραφικού σας με πρακτική εξάσκηση και νέες ικανότητες.
 

WORK & TRAVEL

Προγράμματα εργασίας στο εξωτερικό και ταυτόχρονη γνωριμία με τη χώρα και τη γλώσσα που σας ενδιαφέρει για διάστημα έως και ένα χρόνο.
 

ODYSSEY

Από το 2003 στην Ελλάδα, ο διάσημος συνδυασμός καλοκαιρινού εκπαιδευτικού προγράμματος αγγλικών και διασκέδασης με μαθητές από όλον τον κόσμο.