Cambridge School of Visual & Performing Arts

Visual & Performing Arts

14 - 18 ετών
από  2200.00

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Το Cambridge School of Visual & Performing Arts, προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από προγράμματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Προγράμματα που είναι ιδανικά για μαθητές που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους πάνω στην Τέχνη και τις Εικαστικές σπουδές.

 

Art and Design courses 

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει μια ευρεία εργασιακή γνώση μιας σειράς ειδικών κλάδων μέσα στην τέχνη και το σχεδιασμό. Είναι ιδανικό για τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται σοβαρά για την επιδίωξη περαιτέρω σπουδών ή για καριέρα στην τέχνη και το σχεδιασμό. Με κατεύθυνση από επαγγελματίες καλλιτέχνες, τα μαθήματα είναι εντατικά και οι μαθητές ενθαρρύνονται να παράγουν υψηλό επίπεδο εργασίας. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε:

 

 • Photography
 • Painting & Drawing
 • Graphics & Illustration
 • Fashion Promotion
 • 3D Design
 • Animation
 • Game Design

 

Fashion Course

Μέσα από ένα συνδυασμό εργαστηρίων, αυτό το πρόγραμμα μόδας διάρκειας 2 εβδομάδων θα σας εισάγει στη βιομηχανία του σχεδίου μόδας. Θα συμμετάσχετε σε εργαστήρια που αποσκοπούν στην οικοδόμηση μιας βάσης δημιουργικής ικανότητας απαραίτητης για την περαιτέρω εκπαίδευση στις δημιουργικές τέχνες.

Θα αναπτύξετε δεξιότητες πάνω σε: Σχεδίαση, Κοπή μοτίβων, Ράψιμο σε μηχανή, Ψηφιακή απεικόνιση, Fashion styling και Σχέδιο εκδόσεων.

 

Film Making Course

Ένα πρόγραμμα που αποτελεί σημείο αφετηρίας για μελλοντικές σπουδές και ενδεχόμενη σταδιοδρομία στη βιομηχανία παραγωγής ταινιών και τηλεοπτικών παραγωγών. Μέσω πρακτικών εξορμήσεων, έρευνας και πρακτικών πειραμάτων, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε σε ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων θα αναπτύξετε τις ικανότητές σας σε: Κινηματογράφος, Ορισμός σχεδίου,  Επεξεργασία (Editing), Φωτισμός, Σκηνοθεσία, Σύνταξη σεναρίου.

 

Performing arts programme

Αν στοχεύετε να ακολουθήσετε μία δημιουργική σταδιοδρομία, στο CSVPA θα βρείτε όλη την υποστήριξη, την έμπνευση και τις εγκαταστάσεις που χρειάζεστε. Οι διδάσκοντες του CSVPA είναι επαγγελματίες καλλιτέχνες και επαγγελματίες στους ειδικευμένους τομείς και οι μαθητές επωφελούνται από την εμπορική τους εμπειρία όσο και από τη δημιουργική τους καθοδήγηση. Μικρές τάξεις και ενδιαφέροντα έργα συμβάλλουν στη δημιουργική ατμόσφαιρα στο σχολείο το καλοκαίρι και στα προγράμματα πλήρους απασχόλησης, καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Φέτος οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε:

 • Musical Theatre
 • Acting Theatre
 • Dance – Hip Hop
 • Dance – Ballet

 

Portfolio Preparation Programme

Αυτό το μοναδικό, προσαρμοσμένο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που έχουν περιορισμένη εμπειρία στην τέχνη και το σχεδιασμό και θέλουν να αναπτύξουν τη βάση δεξιοτήτων τους και να κατανοήσουν πώς να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό χαρτοφυλάκιο (portofolio). Όσοι μαθητές συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα διαθέτουν εξασφαλισμένη εισαγωγή στο διδακτορικό δίπλωμα Art & Design ή στο Art Foundation, το οποίο είναι διαπιστευμένο από το Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών του Λονδίνου.

Θέματα που καλύπτονται στο πρόγραμμα των 3 εβδομάδων:

 • Μόδα
 • Graphic design
 • Εικονογράφηση
 • Φωτογραφία
 • Σχεδιασμός 3D
 • Κινούμενα σχέδια
 • Θεατρικές Τέχνες
 • Σχέδιο

 

Στο τέλος του προγράμματος οι μαθητές λαμβάνουν το Πιστοποιητικό Παρακολούθησης και θα ακολουθεί βράβευση των καλύτερων μαθητών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ελεγμένο και πιστοποιημένο από έγκριτους ελεγκτικούς φορείς της Μ. Βρετανίας.         

 

Μαθήματα: 30 ώρες θεματικά μαθήματα κάθε εβδομάδα.

Επίπεδα: Β2+

Μαθητές ανά τάξη: μέγιστο 18 μαθητές

Βιβλία & Εκπαιδευτικό υλικό: παρέχεται από το Κολλέγιο

 

 

 

ΣΧΟΛΕΙΟ

 Ιδιωτική Σχολή Καλών Τεχνών στο Cambridge

Το Cambridge School of Visual & Performing Arts  (CSVPA) είναι ένα ιδιωτικός εκπαιδευτικός οργανισμός.

Τα προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που παραδίδονται στο CSVPA είναι πιστοποιημένα από το Πανεπιστήμιο του Kingston και το πανεπιστήμιο Falmouth. Ενώ τα προγράμματα περαιτέρω εκπαίδευσης που παρέχονται στο CSVPA είναι πιστοποιημένα από το Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών του Λονδίνου.

Cambridge School of Visual & Performing Arts - Εγκαταστάσεις

Το CSVPA διαθέτει ένα σύγχρονο περιβάλλον εκμάθησης και ατομικό χώρο εργασίας για κάθε μαθητή. Το 3όροφο κτήριο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: 15 στούντιο, 3 αίθουσες μουσικής, 4 αίθουσες υποκριτικής, 3D στούντιο (αρχιτεκτονική και εσωτερική διακόσμηση / σχεδιασμός προϊόντων), γραφικά και στούντιο εικονογράφησης, χώρους κατασκευής κοπής και κατασκευής ενδυμάτων, ξυλουργικά και μεταλλικά εργαστήρια, καλλιτεχνικά στούντιο, στούντιο μόδας, 3 φωτογραφικά στούντιο, στούντιο ηχογράφησης, στούντιο ζωγραφικής, στούντιο μακιγιάζ.

Το σχολείο βρίσκεται  στο κέντρο της πόλης και την κεντρικής της αγορά. Οι μαθητές έτσι μπορούν να απολαύσουν τα καταστήματα, τα καφέ και τα αξιοθέατα της πόλης στον ελεύθερό τους χρόνο.

 

 

 

Cambridge

Το Cambridge δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι από τις πιο φημισμένες πανεπιστημιουπόλεις παγκοσμίως. Ο ποταμός Cam, από τον οποίο και πήρε την ονομασία του, διασχίζει την πόλη και προσθέτει έναν τόνο φυσικής ομορφιάς δίνοντάς σας την αίσθηση ότι ο χρόνος αγγίζει ευεργετικά αυτή την πόλη, που είναι πραγματικό στολίδι για τη Μ. Βρετανία. Συνδυάζει τόσο ιστορικά και παραδοσιακά κτίρια όσο και πιο σύγχρονα που σε προκαλούν να επισκεφτείς. Θέατρα, μουσεία και μουσικές σκηνές συνθέτουν μια πόλη άκρως φιλική στους μαθητές, τους φοιτητές και τους τουρίστες που την επισκέπτονται κάθε χρόνο από όλο τον κόσμο. Το καλοκαίρι, το Film Festival και το Shakespeare Festival αποτελούν το highlight της σεζόν! Οι επισκέπτες δεν πρέπει να παραλείψουν μια επίσκεψη στο περίφημο King's College Chapel. Το Πανεπιστήμιο του Cambridge ιδρύθηκε τον 13ο αιώνα και πλέον αποτελεί κέντρο επιστημονικής έρευνας παγκοσμίως. Απέχει 90 χλμ. βόρεια του Λονδίνου.

 

 

 

 

ΔΙΑΜΟΝΗ

Σε οικοτροφείο όπου τα δωμάτια είναι κυρίως μονόκλινα με ιδιωτική τουαλέτα και ντους. Τα δωμάτια διαθέτουν γραφείο με καρέκλα και ντουλάπα με αποθηκευτικό χώρο για την φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων. Παρέχονται  κλινοσκεπάσματα.

Αναφορικά με τη διατροφή, το πρόγραμμα προσφέρει 3 γεύματα καθημερινά (πρωινό, γεύμα και δείπνο) στο self-service εστιατόριο του Κολλεγίου. Την ημέρα της ολοήμερης εκδρομής θα έχετε πρωινό και δείπνο στο εστιατόριο και θα σας δοθεί  packed lunch για μεσημεριανό γεύμα.

-Δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους του Κολλεγίου.

-Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης πλυντηρίου και το καθαρισμό ρούχων Δωρεάν.

 

 

 

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μετά το πέρας των μαθημάτων ένα γεμάτο και με ποικιλία πρόγραμμα με αθλητικές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες εκτυλίσσεται στους χώρους του campus. Άλλη μια εκπληκτική ευκαιρία για τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν την Αγγλική γλώσσα και παράλληλα να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν συνομηλίκους τους από άλλες χώρες.

Το πρόγραμμα αυτό οργανώνεται από το προσωπικού του οργανισμού και περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες στα διάφορα γήπεδα του κέντρου. Το βράδυ οργανώνονται ομαδικά παιχνίδια (quiz nights, disco parties, κυνήγι θησαυρού) οπότε ετοιμαστείτε για ξεφάντωμα & διασκέδαση!

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με μία ολοήμερη εκδρομή την εβδομάδα σε μέρη όπως: Windsor, Oxford, Ely Cathedral and Town, Imperial War Museum Duxford.

Φυσικά λόγω της τοποθεσίας του campus το πρόγραμμα ενδείκνυται για επιπλέον επισκέψεις στα αναρίθμητα αξιοθέατα της πόλης.

 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΤΙΜΕΣ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ

 • Αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα/Λονδίνο/Αθήνα
 • Ατομική μεταφορά από / προς τo αεροδρόμιο του Heathrow στο Πανεπιστήμιο * (για άλλα αεροδρόμια υπάρχει επιβάρυνση)
 • Μαθήματα γλώσσας
 • Βιβλία και εκπαιδευτικό υλικό
 • Πιστοποιητικό παρακολούθησης και προόδου
 • Διαμονή και πλήρη διατροφή καθημερινά
 • Αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες καθημερινά
 • Εκδρομές και επισκέψεις βάσει του εβδομαδιαίου προγράμματος
 • Meet & Assist service, από αντιπρόσωπο του StudyTours ή του σχολείου στο αεροδρόμιο της Αθήνας και του Λονδίνου
 • Συνεχής επίβλεψη και φροντίδα των μαθητών από το προσωπικό του κέντρου και του StudyTours
 • StudyTours service κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού λειτουργεί γραφείο στο Λονδίνο με προσωπικό από το γραφείο της Αθήνας, για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτηση των μαθητών μας
 • Σακίδιο StudyTours και ταξιδιωτικά έντυπα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης (Tour Operators) Π.Δ. 339/96 
 • Φ.Π.Α

​Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδρομίων
 • Προσωπικά έξοδα & οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

 

Τιμή μετρητοίς                           Ενάρξεις 2019

1 εβδομάδα € 2.200                  Ιούλιος - Αύγουστος

2 εβδομάδες € 3.700                 Ιούλιος - Αύγουστος

 

 

 

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

ΑΓΓΛΙΚΑ > ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ > Visual & Performing Arts
Βρέθηκαν 1 αποτελέσματα

Visual & Performing Arts

Cambridge School of Visual & Performing Arts

14 - 18 ετών
από € 2200.00
Μαθήματα:

 30 θεματικά μαθήματα την εβδομάδα.

Διαμονή/Διατροφή:

 Μονόκλινα δωμάτια με τουαλέτα και ντους. Πλήρης διατροφή καθημερινά.

Ψυχαγωγία:

 Πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγικών/αθλητικών δραστηριοτήτων. Μία ολοήμερη εκδρομή κάθε εβδομάδα.